Easтикоп 24 парчиња Велигденски Хартиени Чинии Зајаче Јајца Партиски Садови Материјали Шарени Јајца Лов На Зајаци Украси За Забави За Еднократна Употреба Чинии За Ј?
  • Неодамнешно

Easтикоп 24 парчиња Велигденски Хартиени Чинии Зајаче Јајца Партиски Садови Материјали Шарени Јајца Лов На Зајаци Украси За Забави За Еднократна

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Quer Super Вредност Pack ● Послужете ја вашата цена со симпатичен талент користејќи ги Нашите Чинии За Вечера Од Велигденска Хартија Овие хартиени плочи од 7 инчи имаат зајаче, зајак, цвеќиња и велигденски јајца, и тие ќе го додадат вистинскиот допир на вашиот велигденски ден баш. ?●Материјал●Нашите велигденски чинии и салфетки се изработени од висококвалитетна хартија. Нашите вилушки се изработени од висококвалитетна пластика. Оваа плоча е лесна и лесна за ракување, а оваа салфетка е многу мека и многу удобна за употреба. ?€Дизајн}овие хартиени плочи featureтикоп имаат Видови велигденски јајца во Пастелни бои, во шарени, има јајца лов, зајаче и пролетен цвет дизајни. класичните и нежни дизајни ќе ја направат Вашата велигденска забава подинамична. ?①Апликации оваа велигденска садови за еднократна употреба се применува за велигденски забави и настани, можете да поставите десерт на чиниите; пакување бонбони, чоколади и други закуски е исто така достапно. ?●Уживајте во забавата●решението во еден чекор заштедува повеќе време при изборот на вистинските производи и комбинации; тие се за еднократна употреба, чистејќи го постпартискиот хаос за неколку секунди! Нема потреба да се грижите за чистење! Заштедете време и уживајте во забавата со вашите пријатели!.