Колба За Алкохол И Инка - 8 Мл Доказ За Истекување 18/8 Џебна Колба Од Нерѓосувачки Челик Со Кафеава Кожна Покривка За Дискретно Пиење Алкохол, Виски, Рум И Вотка | Пода?
  • Неодамнешно

Колба За Алкохол И Инка - 8 Мл Доказ За Истекување 18/8 Џебна Колба Од Нерѓосувачки Челик Со Кафеава Кожна Покривка За Дискретно Пиење

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Колба ЗА КОЛКОВИ со ИНКА И КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ - Изработена од екстра густа храна од нерѓосувачки челик 18/8 304 со уникатна издржлива ласерска заварена шарка, за разлика од многу Други Колби За Колкови, изработени од евтин неквалитетен челик 201 Купете сега и подобрете го вашето искуство со пиење. Доаѓа со инка за брзо полнење и кутија за подароци. ● ЕЛЕГАНТНА КОЖНА ОБВИВКА И ОТПОРНА На ИСТЕКУВАЊЕ-Покриена Во најдобрата кафеава врвна кожа од стп. Кожата е погодна за држење, што го олеснува складирањето и скривањето дискретно во вашиот костум, џеб од фармерки, палто, кутија за риболов, торба за плажа или патна торба. Капачето со завртки цврсто се запечатува 100% , а колбите се тестираат на воздушен притисок за да се избегнат протекување и губење на омилениот алкохолен алкохол. ● ДИСКРЕТНО ПИЕЊЕ ШУТ НАСЕКАДЕ-Донесете И чувајте го вашиот омилен пијалок како вотка, ракија, виски, бурбон, џин, текила снимки, рум или коњак пијалок уредно во вашите џебови каде и да одите. Одлично за свадби, патувања, прикрадување во спортски настани, риболов, лов, скијачки патувања, фестивали, за шверц на концерти, турнеи за голф, забави на плажа, кампување, пешачење или која било друга активност на отворено во која може да уживате. ● ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ И СОВРШЕН ПОДАРОК-Овие Колби се лесни и супер лесни за одржување чисти и свежи. Наполнете го со вода. Дајте му брз тресење, и ќе завршиш! Дали барате кул елегантен подарок за вашиот маж, сопруг, момче, брат, тато или пријател? Овие Колби се одлични за родендени, денот на таткото, младоженци, невестински, кум, Божиќ и свадби, дипломирање итн. € 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА-Доаѓа со 1 Година Гаранција Производителот и 60 Дена Гаранција За Враќање На Парите. Ако од која било причина не сте апсолутно ВООДУШЕВЕНИ од вашата нова трендовска колба за колкови со алкохол за хидратација, едноставно контактирајте не и ние ќе ви издадеме целосна наплата истиот ден.