Коцки За мраз Поставени Со Капак - Мала Квадратна Форма Силиконски Фиока За Замрзнување Комплет од 2, СИТНИ Коцки Мраз ЗЏДЗ Калапи За Печење Што Се Редат И Лесно Се О?
  • Неодамнешно

Коцки За мраз Поставени Со Капак - Мала Квадратна Форма Силиконски Фиока За Замрзнување Комплет од 2, СИТНИ Коцки Мраз ЗЏДЗ Калапи

DEN 649.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+ЛЕСНО ОСЛОБОДУВАЊЕ силиконската основа навистина лесно се отстранува Превртете ги и турнете ја основата.Пластичното тело го прави доволно цврст и не се ниша. ①МАЛА ГОЛЕМИНА И ПОВЕЌЕНАМЕНСКА пепелниците прават 36 коцки мраз со мала големина за вкупно 72, ја задоволуваат вашата потреба од многу коцки мраз на забава или ресторан. Силиконските мали калапи за мраз не се само за ладни пијалоци, туку можат да се користат и за правење секакви летни деликатеси, како што се пупки, пудинзи, овошни желеа, чоколади и колачи, одлични калапи за мраз за деца и возрасни. ®РЕДЕЊЕ И ИЗБЕГНУВАЊЕ НА ВАЛКАЊЕ●Секој силиконски мини ледени садови има отстранлив капак, што може да ги спречи коцките мраз да го апсорбираат мирисот на замрзнувачот. Комплетот за послужавник за коцки мраз може лесно и уредно да се нареди во фрижидер за да заштеди простор. `+БЕЗБЕДНО И ЗДРАВО. мини квадратните садови за мраз се направени од силикон и ПП, може да се користат во директен контакт со храна и да бидат сигурни. Ќе уживате во искуството за правење мраз користејќи ги овие послужавници за мраз и збогатете го вашиот летен живот. ●ГАРАНЦИЈА за ЗАДОВОЛСТВО ● Купете го со самодоверба! Имаме голема доверба во квалитетот на нашата мувла за мраз, поради што ви нудиме купување без ризик.