Комплет За Дупчалки за извртување, 13 парчиња 1,5-6,5 мм Хсс Титаниум Обложена Алатка За Извртување Со Тркалезна Рачка За Рачни, Електрични Рачни Алатки За Дупчење, Маш?
  • Неодамнешно

Комплет За Дупчалки за извртување, 13 парчиња 1,5-6,5 мм Хсс Титаниум Обложена Алатка За Извртување Со Тркалезна Рачка За Рачни, Електрични

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за алуминиум, дрво, податлив и длабока дупка дупчење позиционирање дупки железо Преку термичка обработка, нерѓосувачки челик, челик за алат и друго работно парче што е тешко да се обработат, може да се обработат со овие извртени дупчалки. Челик со голема брзина за да се добие висока цврстина, висока отпорност на абење и висока цврстина. Може да се користи во рачни, електрични рачни алатки за дупчење, машини за мелење, стругови и многу повеќе. Остри извртени дупчалки ќе го направат дупчењето полесно и понапорно. Погоден за алуминиум, дрво, податлив и длабока дупка дупчење позиционирање дупки железо. Преку термичка обработка, нерѓосувачки челик, челик за алат и друго работно парче што е тешко да се обработат, може да се обработат со овие извртени дупчалки. Челик со голема брзина за да се добие висока цврстина, висока отпорност на абење и висока цврстина. Може да се користи во рачни, електрични рачни алатки за дупчење, машини за мелење, стругови и многу повеќе. Остри извртени дупчалки ќе го направат дупчењето полесно и понапорно. Опис : вежба за пресврт е алатка која сече тркалезна дупка на работното парче со ротирачки.