Корпи За Подароци Празни-Корпи За Подароци Празни За Полнење Комплет - Црвена Корпа Картон За Пополнување На Рефус 5 Пакет За Подароци За Денот На Мајката,Празник, Р?
  • Неодамнешно

Корпи За Подароци Празни-Корпи За Подароци Празни За Полнење Комплет - Црвена Корпа Картон За Пополнување На Рефус 5 Пакет За Подароци

DEN 351.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Картон Quell compet вклучува : 5 ПАРЧИЊА корпи за подароци празни, 5 ПАРЧИЊА смалуваат вреќи за завиткување за корпи за подароци, 5 влечат лакови за подароци, по една во црвена, зелена, сина, виолетова и златна боја. ●Цврст и силен q кошевите за празни подароци се изработени од висококвалитетен дебел картон, кој е цврст и нема лесно да се скрши или деформира и може да ви донесе пријатно искуство со користење. ●Големина На производот € отворен контејнер мери 9,8 "х 8,5" на врвот, 8,3 "х 6,7" на дното и се длабоки 3,5". ●Погоден за пригода, Совршен За Подароци За Дипломирање, Подароци За Годишнина, Празници, Свадби, Загревање На Куќата, Денот на Благодарноста, Оздравете Наскоро, Сочувство, Велигден, Ноќта на Вештерките, Божиќ, Благодарам, Бизнис и сите други прилики каде што е потребно давање подароци. Quality И Гаранција За Задоволство ● вашето задоволство е нашата цел.