Насочно Вкрстено Бирање Рамен Компас Во Форма На Срце Со античка кожна футрола, Пешачење, Пешачење, Патувачки Компас За Кампување, Подароци За дипломирање за него, ?
  • Неодамнешно

Насочно Вкрстено Бирање Рамен Компас Во Форма На Срце Со античка кожна футрола, Пешачење, Пешачење, Патувачки Компас За Кампување,

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?МАТЕРИЈАЛ : - Месинг ?ГОЛЕМИНА : - 2 Инчи. ?Како ФУНКЦИОНИРА : - Компасите Работат На Принципот Дека Земјата Има Магнетно Поле До Кое Се Усогласува Магнетната Игла, Овозможувајќи Да се Одреди Насоката. Права : Универзитетот Во Ваикато. Сите Права Се Задржани. Временска Лопатка Се Користи За Одредување На Насоката На Ветрот. ?НАСОЧЕН КОМПАС : - Компасот За Кампување Е Неопходен За Да Знаете Точно Каде Одите кога Сте На Авантуристичко Патување. Тоа Ќе Ви Помогне Да Најдете Насоки Во Однос На Кардиналните Географски Насоки. Иглата На Компасот Ќе Ја Означи Насоката Во Која Треба Да Одите. ?АЛАТКА ЗА ПРЕЖИВУВАЊЕ : - Детална Топо Мапа И Компас Се Уште Се Примарни Алатки за Навигација во Пустината. Компас Ви Помага Да Ја Ориентирате Картата, Да Ги Идентификувате Карактеристиките На Земјиштето И Да Ја Лоцирате Вашата Позиција. Способноста За Навигација Со Мапа И Компас Е Клучна Вештина, Особено Ако Патувате Надвор Од Патеката. ?МАТЕРИЈАЛ : - Месинг. ?ГОЛЕМИНА : - 2 Инчи. ?Како ФУНКЦИОНИРА : - Компасите Работат На Принципот Дека Земјата Има Магнетно Поле До Кое Се Усогласува Магнетната Игла, Овозможувајќи Да се Одреди Насоката. Права : Универзитетот Во Ваикато. Сите Права Се Задржани. Временска Лопатка Се Користи За Одредување На Насоката На Ветрот. ?НАСОЧЕН КОМПАС : - Компасот За Кампување Е Неопходен За Да Знаете Точно Каде Одите кога Сте На Авантуристичко Патување.