Jkapagzy силиконски анти-скалд сад за капакот на рачката, силиконскиот отпорен на топлина што не се лизга, капакот на рачката на затегнување, капакот на држачот за тенџ?
  • Неодамнешно

Jkapagzy силиконски анти-скалд сад за капакот на рачката, силиконскиот отпорен на топлина што не се лизга, капакот на рачката на затегнување,

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топлинскиот штит е изработен од задестен силиконски материјал, кој е издржлив, отпорен на висока температура, до 250 ° и може да се изврши произволно без деформација Материјалот е мек, безбеден и нетоксичен, удобен за употреба, изолиран од висока температура и не е топол. Лесен за инсталирање и чистење. Има широк спектар на апликации. Топлинскиот штит е изработен од задестен силиконски материјал, кој е издржлив, отпорен на висока температура, до 250 ° и може да се изврши произволно без деформација. Материјалот е мек, безбеден и нетоксичен, удобен за употреба, изолиран од висока температура и не е топол. Лесен за инсталирање и чистење. Има широк спектар на апликации. Материјал : Силиконеколор : сива, црвена, зелена боја : 7,5x2cm/2.78inchfeaturesthe топлински штит е изработен од задебелена силиконски материјал, кој е траен, отпорен на висока температура, до 250 ° и може да се изврши произволно без деформација.