DOITOOL 2 Поставува Мрежа Кабел Стегање Алатка Rj45 Кабел Тестер Rj45 Помине Низ Конектор Жица Стегач Конектор Етернет Помине Низ Кримпер Етернет Стегач Стегач Жица Конек?
  • Неодамнешно

DOITOOL 2 Поставува Мрежа Кабел Стегање Алатка Rj45 Кабел Тестер Rj45 Помине Низ Конектор Жица Стегач Конектор Етернет Помине Низ Кримпер Етернет

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

железо, гума ПОМИНЕТЕ Низ Конекторот Повеќенаменски : се-во-едно жица стриптизер, стегач и секач за мрежен кабел, замена RJ45 конектори, rj 45 конектор капак и мрежен кабел тестер. АЛАТКА ЗА СЕЧЕЊЕ ЖИЦА handономски дизајн рачка, нонслип, одлично чувство за рака, удобно за употреба. CAT6 АЛАТКА ЗА СТЕГАЊЕ КОРИСТИ комплетна мрежна алатка поставена ЗА замена И тестирање на мрежниот конектор RJ45. КАБЕЛ ЗА ПОДАТОЦИ СТЕГАЧ алатката има дизајн за заштеда на труд и во голема мера ќе ја подобри ефикасноста на соголувањето на жицата. ЕТЕРНЕТ СТЕГАЊЕ АЛАТКА не е лесно да се оштети мрежата, обезбедувајќи квалитет на притискање и презентирање на прекрасен изглед. Пакет Листа 2 x Кабелски клешти 40 x Cat6 заштитени RJ45 конектори 40 x RJ45 конектор опфаќа 2 x жица стриптизета 2 x Тестер Карактеристики-комплетна мрежна алатка поставена ЗА rj45 замена на мрежен конектор и тестирање користете етернет тестер. - Боја : како што е прикажано алатка за сечење жица-Материјал : железо, етернет од гумен кабел-тест За Телефонска линија За Поддршка,контролен пункт за грешка во прекинувачот, Жици за мониторинг на мрежата За следење На Жица За Одржување На Жица. - Не е лесно да се оштети мрежата, обезбедувајќи квалитет на притискање и презентирање на прекрасен изглед rj45 конектори.