Далечински управувач на климатик за Galanz GZ-1002A-E3 GZ-1002B-E1 GZ-1002B-E3 GZ01-BEJ0-000, за замена на далечинскиот управувач на Галанц, контролна растојание од 10M / 33FT, далечински управ?
  • Неодамнешно

Далечински управувач на климатик за Galanz GZ-1002A-E3 GZ-1002B-E1 GZ-1002B-E3 GZ01-BEJ0-000, за замена на далечинскиот управувач

DEN 112.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За далечинскиот управувач за замена на Галанц : Нашиот далечински управувач на климатик е компатибилен со Galanz GZ-1002 A-E3, GZ-1002 B-E, GZ-1002 B-E3, GZ01-BEJ0-000 и може да се користи нормално како оригинален далечински управувач Одлични перформанси : Овој далечински управувач за замена на климатик има целосни функции, оддалеченоста од далечинскиот управувач може да достигне 10 M / 33 FT (вистинското растојание од далечински управувач зависи од вашиот модел на климатик), погодно за дневна далечинска употреба на климатик. Режим на напојување : Ова за далечинскиот управувач на Галанц се напојува со 2 * ААА батерии (не се вклучени), со мала потрошувачка на енергија и многу издржлива моќност. Висококвалитетни материјали : Далечинскиот управувач со климатик е изработен од висококвалитетен ABS материјал, кој е отпорен на абење и издржлив и има долг животен век. Можете да го користите со доверба. Гаранција по продажбата : Нашите производи ќе бидат испорачани по строга инспекција за квалитет. Поради транспорт и дистрибуција на долги растојанија, може да се појават разни непредвидливи ситуации. Ако е оштетено или неупотреблив, ве молиме контактирајте со нас директно, ветуваме дека ќе ви одговориме во рок од 24 часа. За далечинскиот управувач за замена на Галанц : Нашиот далечински управувач на климатик е компатибилен со Galanz GZ-1002 A-E3, GZ-1002 B-E, GZ-1002 B-E3, GZ01-BEJ0-000 и може да се користи нормално како оригинален далечински управувач. Одлични перформанси : Овој далечински управувач за замена на климатик има целосни функции, оддалеченоста од далечинскиот управувач може да достигне 10 M / 33 FT (вистинското растојание од далечински управувач зависи од вашиот модел на климатик), погодно за дневна далечинска употреба на климатик. Режим на напојување : Ова за далечинскиот управувач на Галанц се напојува со 2 * ААА батерии (не се вклучени), со мала потрошувачка на енергија и многу издржлива моќност. Висококвалитетни материјали : Далечинскиот управувач со климатик е изработен од висококвалитетен ABS материјал, кој е отпорен на абење и издржлив и има долг животен век.