Тркала За Тркала од Лумекубе 2во Мебел За Топки Тркалца Од Рицинусово Стебло Комплет од 4 Вртливи Тркала со Сопирачки Ротирани 360 Степени, За Канцелариски Стол, Трка?
  • Неодамнешно

Тркала За Тркала од Лумекубе 2во Мебел За Топки Тркалца Од Рицинусово Стебло Комплет од 4 Вртливи Тркала со Сопирачки Ротирани 360 Степени, За

DEN 1130.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Висококвалитетен материјал : Изработен од материјал од легура на цинк, тој е мазен и мазен, еколошки стабилен, издржлив и анти- € Погодност и оптоварување : ротација од 360 степени, непречено тркалање, лесно се преместува таму каде што сакате, може да носи 300 фунти. ●Повеќенаменски : Тркалцата се идеални за канцелариски столови, масички за кафе, кутии за играчки и друг мал мебел. ●Големина и инсталација : 2 инчи, висина на монтирање 82мм, дијаметар на тркалото 58мм, лесен за инсталирање. Подвижните тркалца може да се користат во домови, училишта, гаражи, продавници, колички и болници. инсталирање на Овие Тркалца на вашата опрема и гледајте колку лесно и без напор можете да маневрирате со вашиот мебел или опрема до посакуваната локација.Параметар : Главен материјал : модел на легура на цинк : топчести тркалца големина : 2 инчи дијаметар на тркалото : 58мин висина на инсталација : 82мм дијаметар на конецот : 10мм должина на конецот : 16ммоплов : 300 фунти / 4 парчиња количина : 4 парчиња / сет обрнуваме внимание на секој производ, сериозно го сфаќаме секое пакување, размислуваме за клиентот и се грижиме производот безбедно да ви биде доставен.