Тато И Мама E 2023 Патување Кригла Тамблер.Нови Родители Подароци За Бременост.Денот На татковците Денот На Мајките Годишнината Роденден Божиќ Подароци Идеи За Нова ?
  • Неодамнешно

Тато И Мама E 2023 Патување Кригла Тамблер.Нови Родители Подароци За Бременост.Денот На татковците Денот На Мајките Годишнината Роденден

DEN 383.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ПОДАРОЦИ ЗА Нови РОДИТЕЛИ : Подароци За Бременост На Нови РодителиДенот На татковците Денот На Мајките Роденден Божиќни Подароци Идеи За Нова Мајка Тато.Родителите Да Бидат Подароци За Туширање За Бебиња. ● ПРЕМИУМ ЧЕЛИК И БПА БЕСПЛАТНО : премиум тежок мерач за Храна 18/8 од нерѓосувачки челик, нема потреба да се грижите за кршење на виното.Бпа-слободен капак. ● КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ : Отпорен На Абење,отпорен на ' рѓа,пренослив,издржлив,еднократно, отпорен на кршење двојни ѕидови изолирана чаша за вино со капак.Совршени подароци за Денот На Благодарноста,Божиќ,Роденден итн. ● ЧУВАЈТЕ ТОПЛО или ЛАДНО : дизајн на вакуумска изолација со Двојни ѕидови.Нашата чаша за вино изолирана од нерѓосувачки челик може да се загрее 3 часа и да се чува ладно 9 часа. ● ПРИЛИКИ : Гимнастик е погоден за внатрешни и надворешни места.Совршен за уживање во пијалоци дома,на плажа,покрај езеро,на базен,во канцеларија,на забава,кампување,пешачење,пикник,СКАРА.