Белата Среќен Роденден Банер Чувствува Венец-Среќен Роденден Банер Декорација, деца Неутрален Роденден Декор, се чувствува Бунт Роденден Венец Украси, Венец За Ма?
  • Неодамнешно

Белата Среќен Роденден Банер Чувствува Венец-Среќен Роденден Банер Декорација, деца Неутрален Роденден Декор, се чувствува Бунт Роденден

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?КЛАСИЧЕН ДИЗАЈН-Банерот ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН венец Од Бел Филц Е шик и елегантна декорација што ќе додаде допир на софистицираност на вашата роденденска прослава Банерот има класичен и безвременски дизајн кој никогаш нема да излезе од мода. Белите букви од филц се недооценети, но сепак елегантни, што го прави совршен избор за поформални или возрасни роденденски прослави. ?СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-Транспарентот ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН е дизајниран да биде совршена големина за повеќето простори за забави. Секоја буква мери приближно 4,1 инчи во висина и 3,1 инчи во ширина.Банерот може да се користи за различни роденденски прослави, вклучувајќи детски родендени, родендени за возрасни, па дури и родендени со пресвртници. Неговиот едноставен, но елегантен дизајн ќе ја надополни секоја партиска тема и декор. ?ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - банерот е неверојатно лесен за употреба и може да се закачи за само неколку минути. Низата е цврста и издржлива, што го олеснува закачувањето од таванот, ѕидовите или на кое било друго место choose.It изработен е од висококвалитетен филц материјал кој е издржлив и долготраен. Материјалот од филц е цврст и може да издржи редовна употреба, осигурувајќи дека банерот може да се користи за повеќе роденденски прослави. ?ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ - ние Сме компанија специјализирана за обезбедување роденденски и забавни материјали! Без разлика дали фрлате голем баш или само имате тивка семејна прослава, Венецот со СРЕЌЕН Роденден бел Филц Е совршен додаток на облеката на вашето малечко. Ја освоивме довербата на илјадници продавачи ширум светот! Што чекаш?. ?ЗАБАВА СО вас-Добредојдовте Во Волтер И Хермоза Партико. Место каде што можам да ја споделам мојата страст за планирање забави и мојата опсесија со сите убави работи. Јас сум Хермоза,Волтер е мојот сопруг, нашата мисија да ги направиме забавите лесна и без напор задача. се надеваме дека ќе ви донесеме безброј начини да создадете незаборавни моменти со нашата Продавница и со нетрпение ги очекуваме сите насмевки на патот!.