50 парчиња Дупчалки за Нокти За Акрилни Нокти, Дупчалки За Нокти Од Волфрам Карбид, Мелење На Главата За Замена На Главата Алатка За Маникир
  • Неодамнешно

50 парчиња Дупчалки за Нокти За Акрилни Нокти, Дупчалки За Нокти Од Волфрам Карбид, Мелење На Главата За Замена На Главата Алатка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

50 вежби за нокти, кои можат да се заменат и ротираат, може да се ротираат напред-назад, со функции како што се мелење, полирање на површината на ноктите и отстранување на мртвата кожа Рачка за вежба за нокти со дијаметар од 2,35 мм, погодна за повеќето вежби за нокти, практични додатоци. Сликањето нокти дома со семејството и пријателите е забавно и радост. Може да задоволи различни потреби за маникир и може да се користи за маникир, средство за отстранување лак, итн. Брзо отстранете го лепилото за нокти за чистење, обликување, сечење, брусење, отстранување, за да ја задоволите секоја ваша потреба. Може добро да влезе во сите мали пукнатини на рожестиот слој и лесно се ракува. Одлично за повеќето гелови за нокти и искусни маникири или почетници. Разновидна вежба, идеална алатка за многу професионални задачи. Изработен од висококвалитетен материјал за шмиргла, отпорен на абење и издржлив. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикл : Количина На Дупчалки за Нокти : 50 парчиња Материјал : Дијаметар На Шмиргла : Прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Drill Bits
Quantity:
50pcs
Material:
Emery
Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.1in
Features:
Used for manicure, nail polishing, nail salon, foot care, pedicure, nail polish removal, etc. to be used with nail polishers.
Application:
Home, nail salon, etc.
Package List:
50 x Nail Drill Bits:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: