Пополнете За Беспрекорни Глави За Замена Компатибилни со завршен Допир беспрекорна алатка за Отстранување На Влакна На Лицето За Жени Како Што Се Гледа НА ТВ, 8-ком?
  • Неодамнешно

Пополнете За Беспрекорни Глави За Замена Компатибилни со завршен Допир беспрекорна алатка за Отстранување На Влакна На Лицето За Жени Како Што

DEN 691.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ние ја контролиравме секоја постапка, детали и параметри за беспрекорни глави за замена на допир кои се компатибилни со вашиот оригинален отстранувач на влакна Ја тестиравме секоја глава за замена користејќи ја оригиналната единица. Ние гарантираме 100% проценти за функцијата и совпаѓањето со вашиот отстранувач на влакна е ВО РЕД. Главите за замена НА INNOBEAUT за беспрекорен отстранувач на влакна на лицето имаат 3d надграден дизајн на пловечка мрежа, бричењето е помазно и повеќе одговара на кожата отколку порано. Нежно, но ефикасно ќе ги отстрани влакната на лицето и ќе постигне мазна кожа. 18к Позлатени од беспрекорни глави за замена генерал 2 обезбедување на карактеристика на хипоалергично. Едноставно отстранете ги влакната од телото од лицето. Бидејќи сечилото не ја допира кожата директно, нема болка за справување и можете да ја третирате со нежна кожа.