ВИНОМО Гроздобер Дрвени Кутии За Накит Врежано Дрво Кутија За Богатство Ретро Организатор На Накит Кутија За Спомен Домашна Декоративна Кутија За Складирање Ситн?
  • Неодамнешно

ВИНОМО Гроздобер Дрвени Кутии За Накит Врежано Дрво Кутија За Богатство Ретро Организатор На Накит Кутија За Спомен Домашна Декоративна Кутија

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за чување обетки, приврзоци, прстени, глуждови, ѓердани, нараквици, часовници, дијаманти, килибар итн Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. Тоа навистина добар подарок за жените и девојките На Денот На Вљубените, Денот На Мајките, Божиќ, роденден и годишнина ден. Нема да зазема премногу простор на вашата маса за облекување. Пренослив и лесен, лесен за поставување во вашиот багаж кога патувате. Погоден за чување обетки, приврзоци, прстени, глуждови, ѓердани, нараквици, часовници, дијаманти, килибар итн. Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. Тоа навистина добар подарок за жените и девојките На Денот На Вљубените, Денот На Мајките, Божиќ, роденден и годишнина ден. Нема да зазема премногу простор на вашата маса за облекување. Пренослив и лесен, лесен за поставување во вашиот багаж кога патувате. Опис Оваа ставка е кутија за складирање накит, изработена од врвен материјал за издржлива и долготрајна употреба. Може да се користи за чување на нараквици, обетки, прстени на прсти, ситници итн. Исто така, тоа е прекрасна декорација на украс на вашата маса за облекување или како подарок за вашите пријатели.