Лагер За Хартија за Еднократна Употреба за пржење со воздух 100 парчиња-6,3 инчни Тркалезни Нелепливи Облоги За Хартија За Пергамент, отпорни На Масло, Водоотпорна Ха?
  • Неодамнешно

Лагер За Хартија за Еднократна Употреба за пржење со воздух 100 парчиња-6,3 инчни Тркалезни Нелепливи Облоги За Хартија За Пергамент,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Здрав и сигурен материјал● : хартија за лагер за пржење со воздух користејќи пергамент за храна, олеофобен слој на површинатаИ отпорен на масло,водоотпорен, Нелеплив и со убав отпорен на топлина.Може да издржи температури до 428 степени Целзиусови. Не влијае на вкусот на храната,ви овозможува да јадете безбедна и сигурна вкусна храна. ●Практичен Дизајн На Тркалезна Форма● облогите за пржење воздух се дизајнирани во форма на тркалезна чинија, нелеплив сад за хартија за печење за еднократна употреба не треба да се искинува, преклопува, сече или свиткува и може да се користи директно кога е подготвен за готвење, што е погодно и заштедува време. ®Нелеплив И Лесен За Чистење. Овие хартии За печење можат ефикасно да ги држат остатоците од храната подалеку од пржењето и да ја направат чиста како неискористена. Храната лесно се лизга од плехот и се што треба да направите е да ја извадите хартијата и да ја фрлите по печењето. Обезбедете широк избор за вашето секојдневно готвење, печење и резервни потреби со доволна количина од 50 парчиња или 100 парчиња хартиени облоги за да изберете. [ Пакет ] : 100 ПАРЧИЊА, Широк 8 инчи (севкупно може да се протега до 9 инчи), широк долен 6,3 инчи, висок 1,8 инчи, совршен за Пржење На Воздух од 3-5 кварти. Види-преку пластична кутија пакет лесно да се извади производ и може да се види преостанатиот износ. Овие облоги за хартија за еднократна употреба може да се користат во пржени за воздух, микробранови, печки, пароброд и многу повеќе. Погоден за печење, пржење, кампување, скара, летни забави, лесни и практични. Облоги За Пергаментна Тркалезна Хартија За Пржење На Воздух Применливи за различни прибор нашата облога за хартија за еднократна употреба за пржење е погодна за пржење на воздух, микробранови печки, печки, пароброд, шпорети итн.

Material:
Pulp Paper
Shape:
Round
Color:
Light Brown
Diameter:
6.3 inch
Height:
1.8 inch
Application:
Air fryer, Oven, Microwave, Roasting, Steamer