Креаву Дрвена Книга За Гости На Погребот За Комеморација Прослава На Украсите На Животот, Тврд Повез Во Книгата За Гости Со Љубовна Меморија Поставена Со Бели Стра?
  • Неодамнешно

Креаву Дрвена Книга За Гости На Погребот За Комеморација Прослава На Украсите На Животот, Тврд Повез Во Книгата За Гости Со Љубовна Меморија

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дрвен Погребен Знак Во Книга За Гости : за да го прославите животот на вашата сакана и да ги зачувате скапоцените спомени, тоа ќе биде совршен додаток на комеморацијата Нашиот комплет за книги за погреби се-во-едно е спакуван во елегантна кутија За складирање Крафт. (Вклучено : 1x Дрвена Книга За Гости За Погреб, 60x Споделете Мемориски Картички, 1x Дрвен Знак За Маса, 1x Пенкало, 1x Дрвен Држач за Пенкало. Дрвена Меморијална Книга со тврд повез : За книгата за Гости Со Љубовна Меморија и Знакот За Маса, користиме врвен материјал од иверица од басвуд со висока детална технологија за ласерска прецизност. Дрвена површина на табла со завршена боја на орев е внимателно изшкуркана со убав допир. Дрво жито и боење може да се разликуваат малку. Погребната Книга Е Со Димензии 8,5"х7". Премиум Хартиен Материјал и адреса, е-пошта, име и сочувство. Ќе добиете комплетен регистар на гости и уникатен спомен што може да се чува од година во година.