Лируксун 1 Пар Унисекс Кашмир Затоплувачи На Колена Влошки За Волнени Загради Зимски Топол Термички Заштитен Ракав За Жени Мажи Олеснување на Болката )
  • Неодамнешно

Лируксун 1 Пар Унисекс Кашмир Затоплувачи На Колена Влошки За Волнени Загради Зимски Топол Термички Заштитен Ракав За Жени Мажи Олеснување

DEN 3008.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАШТИТА-ги одржува колената и телињата топли за ублажување на болката и спречување на ревматоиден артритис или остеоартритис на коленото во студена состојба УДОБНО, ЕЛАСТИЧНО и МЕКО ЗА НОСЕЊЕ - Овозможува двојно истегнување без триење или иритација на кожата. МАТЕРИЈАЛ-Изработен од кашмир, полиестер. Совршено е да се загреете кога возите велосипед и да имате некои активности однадвор. Тоа е исто така добар подарок за лицето кое има артритис. Големина : М : Погоден за тежина 40-55кг.Л : Погоден за тежина 55-80кг.XL : Погоден за тежина 80-100кг.Пакет : 2 парчиња/Пар Затоплувачи На Коленикарактеристики : ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАШТИТА-ги одржува колената и телињата топли за ублажување на болката и спречување на ревматоиден артритис или остеоартритис на коленото во студена состојба.УДОБНО, ЕЛАСТИЧНО и МЕКО ЗА НОСЕЊЕ - Овозможува двојно истегнување без триење или иритација на кожата.