Восочни Монистра за Отстранување На Влакна, 2,5 килограми Макспеарл Тврда Вреќа За Полнење Восок За Бразилско Бикини, Лице, Веѓи, Пазуви, Раце, Гради, Грб, Нозе, Груби ?
  • Неодамнешно

Восочни Монистра за Отстранување На Влакна, 2,5 килограми Макспеарл Тврда Вреќа За Полнење Восок За Бразилско Бикини, Лице, Веѓи, Пазуви, Раце,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени со висококвалитетна полимерна формула, мониста Од Восок Од Максперл е погодна за сите видови коса и сите типови кожа Можете да ги отстраните меките, кратки, груби, па дури и избричени влакна. Одлични се и ЗА самостојно депилација дома и за употреба во професионални салони за депилација. ЛЕСНО И НЕПРЕЧЕНО НАНЕСУВАЊЕ : макспеарл тврдиот восок грав може да биде ефикасен насекаде на телото, вклучувајќи лице, веѓи, усни, раце, пазуви, гради, бикини, грб, нозе, бразилски и така натаму. Чувајте ја кожата безбедна додека ја добивате мазна, можете повторно да ја нанесете во истата област без да изгорите и осип. СИЛНО ЛЕПИЛО И ЕЛАСТИЧНО : со примена на ниска температура, овој восок за тело може лесно да се шири на мала и голема површина, да се лади за да се затегне околу кратките фини и густи тврдоглави влакна. Откако ќе се стврдне, восочната лепенка станува цврста, но исто така останува податлива и флексибилна, што го прави супер лесно да се извлече, не оставајќи лепливи остатоци. ПРИРОДНО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА : 100% природниот восок грав се прави со борова смола, пчелин восок и есенцијално масло од јасмин за смирување на кожата и спречување на иритација за време на депилацијата, овој восок ќе биде безбеден за чувствително отстранување на влакна на кожата.