Wopplxy двојно завршена завртка на завртки кука 20 сет 3,5 инчи цинк легури со двојни активирачки клипови за поврзување на клучеви ланец за кучиња поводник за домашни ми?
  • Неодамнешно

Wopplxy двојно завршена завртка на завртки кука 20 сет 3,5 инчи цинк легури со двојни активирачки клипови за поврзување на клучеви

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Што ќе го добиете】 : Сетот содржи 20 прилепувања на завртки, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби, мал јаз, флексибилност, лесен за употреба, може да трае долго 【Сигурен материјал】 : Двоен крајните куки се изработени од висококвалитетен материјал за легура на цинк, кој е силен и издржлив, не е лесен за кршење, не е лесен за 'рѓа, идеален за клучеви, ремени и други предмети. 【Соодветна големина】 : Металните клипови за активирање на легура на цинк се со големина 3,5х1,1 инчи, а неговиот обем на работа е ограничен на 110 фунти (50 кг), затоа ве молиме внимавајте да ги користите флексибилно во прифатливи граници. 【Практичен дизајн】 : куката за прицврстување на завртката има двоен дизајн кој му овозможува да има поголема употреба, а пролетта завртка обезбедува безбедно затворање и лесно рачка за отворање, погодна за апликации за дома, фарма и забава. 【Мулти-намена】 : Снимките за тешки болки се погодни за јаже, ланец, животински поводник, прицврстувач и друг дом, фарма, употреба на туризам; Може да се користи и за заклучување, виси за корпи, виси корпа за добиточна храна и други цели. 【Што ќе го добиете】 : Сетот содржи 20 прилепувања на завртки, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби, мал јаз, флексибилност, лесен за употреба, може да трае долго. 【Сигурен материјал】 : Двоен крајните куки се изработени од висококвалитетен материјал за легура на цинк, кој е силен и издржлив, не е лесен за кршење, не е лесен за 'рѓа, идеален за клучеви, ремени и други предмети. 【Соодветна големина】 : Металните клипови за активирање на легура на цинк се со големина 3,5х1,1 инчи, а неговиот обем на работа е ограничен на 110 фунти (50 кг), затоа ве молиме внимавајте да ги користите флексибилно во прифатливи граници. 【Практичен дизајн】 : куката за прицврстување на завртката има двоен дизајн кој му овозможува да има поголема употреба, а пролетта завртка обезбедува безбедно затворање и лесно рачка за отворање, погодна за апликации за дома, фарма и забава. 【Мулти-намена】 : Снимките за тешки болки се погодни за јаже, ланец, животински поводник, прицврстувач и друг дом, фарма, употреба на туризам; Може да се користи и за заклучување, виси за корпи, виси корпа за добиточна храна и други цели. Wopplxy 20pcs завртки за завртки двојно завршени куки за прицврстување, 3,5 инчни цинк легури со двојни активирани клипови за поврзување на клучеви за кучиња за кучиња за кучиња за домашни миленици ✔ двојно завршените куки за прицврстување на завртки се изработени од висококвалитетен материјал за легура на цинк, што е трајно, висока јачина, со голема јачина, со голема јачина, висока јачина, висока јачина, со голема јачина, висока јачина, висока јачина, висока јачина, висока јачина, висока јачина, висока јачина, висока јачина, со голема сила, со голема сила, висока јачина, висока јачина, висока јачина, со голема сила, со голема сила, висока јачина, висока јачина, висока јака Не е лесно да се 'рѓа и оштетува и може да се користи долго време.