DVTEL ПИЦА ПРЕДВОДЕНА Неонски Знак, Брза Храна Продавница Ресторан Декор Затемнување USB НЕОНСКИ Светла Ѕид Виси Осветлување Луминисцентна Табла, 40x33cm Хотел Ресторан ?
  • Неодамнешно

DVTEL ПИЦА ПРЕДВОДЕНА Неонски Знак, Брза Храна Продавница Ресторан Декор Затемнување USB НЕОНСКИ Светла Ѕид Виси Осветлување Луминисцентна Табла,

DEN 2427.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Висококвалитетни рачно изработени прилагодени неонски знаци, висока осветленост, долг работен век, побезбедни и потрајни Може да се користи и како ноќно светло, за напојување на влијанието и емоционалната атмосфера за вашата соба, осветлување на вашиот живот во секое време, насекаде. ● Едноставна работа и удобна инсталација. Лер неонскиот знак се напојува преку USB влез ОД 5 V И е погоден за украсување на кое било место. Доаѓа со прекинувач за затемнување на 3-та брзина и можете да ја прилагодите осветленоста на светлината. ● Еколошки и заштеда на енергија. Новата ТЕХНОЛОГИЈА НА ЛЕД цевки неонски светла се изработени од шарени силиконски цевки и проѕирна акрилна табла. Две Претходно дупчат дупки на висококвалитетната јасна задна плоча за лесно виси. Со цел да ги направиме неонските светла побезбедни за време на транспортот, нашите производи имаат филм на задната страна за да ги заштитат неонските светла. Пред да го користите производот, треба да ја откинете заштитната фолија, така што производот е посветол и ефектот е подобар. ● Неонските знаци се многу погодни за украсување домови, дневни соби, спални соби, игротеки, витрини, ресторани, барови, продавници, канцеларии, детски соби, роденденски забави итн. Исто така, обезбедува романтична и убава атмосфера за важната пригода. ● Висококвалитетни рачно изработени прилагодени неонски знаци, висока осветленост, долг работен век, побезбедни и потрајни. Може да се користи и како ноќно светло, за напојување на влијанието и емоционалната атмосфера за вашата соба, осветлување на вашиот живот во секое време, насекаде. ● Едноставна работа и удобна инсталација. Лер неонскиот знак се напојува преку USB влез ОД 5 V И е погоден за украсување на кое било место. Доаѓа со прекинувач за затемнување на 3-та брзина и можете да ја прилагодите осветленоста на светлината. ● Еколошки и заштеда на енергија. Новата ТЕХНОЛОГИЈА НА ЛЕД цевки неонски светла се изработени од шарени силиконски цевки и проѕирна акрилна табла. Две Претходно дупчат дупки на висококвалитетната јасна задна плоча за лесно виси. Со цел да ги направиме неонските светла побезбедни за време на транспортот, нашите производи имаат филм на задната страна за да ги заштитат неонските светла. Пред да го користите производот, треба да ја откинете заштитната фолија, така што производот е посветол и ефектот е подобар.

Type:
LED Neon Lights
Power:
USB
Process:
Handmade
Material:
Acrylic back panel, neon tube
Light Size:
40x33cm, 50x41cm
Packing:
neon lights + hanging chains + screw accessories
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :