Пештерски алатки Бургер Прес - Совршено формиран производител на хамбургер - Вклучува 200 не -стапчиња за стапчиња за правење 1/4 lb или 1/3 lb полнети џебни хамбургери - а?
  • Неодамнешно

Пештерски алатки Бургер Прес - Совршено формиран производител на хамбургер - Вклучува 200 не -стапчиња за стапчиња за правење 1/4 lb или 1/3 lb

DEN 327.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направете хамбургери пресек : да, тоа е производител на плескавици, да, тоа е пети печат, но не е рамен прибор за решетка што крши сокови Ова е за совршени кружни патеки пред готвењето. Хамбургер во форма на палма во форма на палма : Бидете машина за плескавица со помалку време за подготовка и помалку замор. Користете ја линијата на индикаторот за конзистентни големи 1/4 lb и 1/3 lb patties, па дури и готвење. Вклучува 200 квадратни хартии за пергамент за да се поделат и да се одвојат : направете го вашиот првичен ветер и да го елиминирате нередот кога ги користите нашите трудови за да ги поделите плескавиците и предметите од сендвич. Дизајнот на алуминиум го прави лесното чистење : Не поминувајте часови чистење на преса за леано железо или друг инфериорна печатница, овој производител на хамбургер е лесен за чистење, складирање и не жртвува вкус. Пресечете го готвењето, а не вашиот плескавица : извлечете максимум од вашето искуство на печење на отворено и во дворот со свежи идеи од нашата книга за рецепти со пештерски алатки! Преземање со сите производи. Направете хамбургери пресек : да, тоа е производител на плескавици, да, тоа е пети печат, но не е рамен прибор за решетка што крши сокови. Ова е за совршени кружни патеки пред готвењето. Хамбургер во форма на палма во форма на палма : Бидете машина за плескавица со помалку време за подготовка и помалку замор.