ИНФУНЦИЈАЛНА МОНСКИ ДРУГИ Дрвена кристална држач за камења Кристал Држач на накит Дрвен Организатор за складирање кутија за карпи заздравување камења накит дома ?
  • Неодамнешно

ИНФУНЦИЈАЛНА МОНСКИ ДРУГИ Дрвена кристална држач за камења Кристал Држач на накит Дрвен Организатор за складирање кутија за карпи заздравување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исклучителна лента за месечина : Оваа лента за прикажување на накит е дизајниран во форма на половина месечина и круг, што е исклучително и нежно, лесно може да го привлече вниманието на луѓето, донесувајќи допир на гроздобер атмосфера во вашата декорација Додадете шарм во вашиот дом : Infunly Crystal Display Tray ги прикажува вашите омилени кристали, скапоцени камења или есенцијални масла на едно место, дозволувајќи им да блеснат брилијантно и да додадат вибрација на кој било простор. Премиум материјал : Нашите ленти за кристална месечина се изработени од природно и висококвалитетно дрво. Преку технологија за полирање и мелење, површината е мазна и без закопчување и се чувствува пријатно за допир. Лесно за чистење : едноставно измијте со топла вода и суво воздух. Избегнувајте потопување. Широка примена : Оваа послужавник на месечината не само што може да се користи за да се постават кристали, камења, туку и мали предмети како што се накит, ситници, есенцијални масла, коцки, клучеви, итн.