Класа На Украси За Дипломирање во 2023 Година, Материјали ЗА Забави ЗА Дипломирање 15 ПАРЧИЊА Дипломирање Висечки Вител Украси Црна И Златна Класа Од 2023 Година Матери?
  • Неодамнешно

Класа На Украси За Дипломирање во 2023 Година, Материјали ЗА Забави ЗА Дипломирање 15 ПАРЧИЊА Дипломирање Висечки Вител Украси Црна И Златна

DEN 1067.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Класа На 2023 Декорации Комплет Вклучува : 6 фолија виси вител и 9 Картички со различни модели Материјал : Декорации За Дипломирање Висечките Украси на вител се изработени од метална фолија и квалитетна залиха на картички, тие не се кревки и не се лесни за свиткување; Овие висечки вител се доволно издржливи за да се применуваат многу пати во различни прилики; можете да ги комбинирате со други Украси за Дипломирање украси за да создадете сонлива и задоволувачка забава. Големина : висечката должина се протега на приближно 30". Нанесете ги овие украси на ѕидови, тавани, прозорци, рамки на вратите, etc.to додадете повеќе славеничка атмосфера на вашата забава за дипломирање!. Сите овие приврзоци се собрани, заштедувајќи ја маката од подоцнежното склопување. Тие можат лесно да се закачат со приложените пластични куки. Класа На 2023 Декорации Комплет Вклучува : 6 фолија виси вител и 9 Картички со различни модели. Материјал : Декорации За Дипломирање Висечките Украси на вител се изработени од метална фолија и квалитетна залиха на картички, тие не се кревки и не се лесни за свиткување; Овие висечки вител се доволно издржливи за да се применуваат многу пати во различни прилики; можете да ги комбинирате со други Украси за Дипломирање украси за да создадете сонлива и задоволувачка забава.