Сет за мермер за мермер за мермер, мермер степлер, куќиште за белешки, држач за магнетни хартиени клипови, отстранувач на главен материјал, комплет за канцелариски ?
  • Неодамнешно

Сет за мермер за мермер за мермер, мермер степлер, куќиште за белешки, држач за магнетни хартиени клипови, отстранувач на главен материјал,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Луксузна и елегантна : мермерна бела текстура се среќава со розово злато, природно елегантна и убава, цврста и издржлива за секојдневна употреба Дизајнирано со стил и издржливост на ум. Styley Stylish : Овој мермер степлер сет носи чист и ултра-кул, елегантен и модерен изглед на вашата канцеларија и домашен простор. Оставете го нашиот мермер бел и акрилен канцелариски материјал да додаде малку гламур на вашата работна површина. ✅ Пакаж вклучува : диспензерот за мермерни ленти*1, мермер степлер*1, држач за магнетни хартиени клипови*1, мермерна коцка лепливи белешки кутија*1, отстранувач на розово злато*1, 10 клипови за врзивно средство, 1000 парчиња розово злато. ✅ Подарок за зачувување : Нашиот мермер бел степлер сет ќе го исполни вашето очекување добро. Одлично е за канцелариски службеници, студенти, наставници, домаќинка, исто така е идеален подарок за вашите пријатели. - Одвојуваме време да се осигураме дека сите наши производи доаѓаат со 100% гаранција за задоволство. Ако имате прашање или загриженост, само контактирајте не, и ние ќе го направиме наш приоритет да решиме какви било проблеми. Наша привилегија е да се грижиме за нашиот клиент. ✅ Луксузна и елегантна : мермерна бела текстура се среќава со розово злато, природно елегантна и убава, цврста и издржлива за секојдневна употреба. Дизајнирано со стил и издржливост на ум. Styley Stylish : Овој мермер степлер сет носи чист и ултра-кул, елегантен и модерен изглед на вашата канцеларија и домашен простор. Оставете го нашиот мермер бел и акрилен канцелариски материјал да додаде малку гламур на вашата работна површина. ✅ Пакаж вклучува : диспензерот за мермерни ленти*1, мермер степлер*1, држач за магнетни хартиени клипови*1, мермерна коцка лепливи белешки кутија*1, отстранувач на розово злато*1, 10 клипови за врзивно средство, 1000 парчиња розово злато.