Ноќна светлина за деца, бебе расадник батерија таванот девојки соstвездие Проектор за ламба, детска ламба, Bluetooth Sound Machine Timer Timer Music Star Projector Kid Toys Christmas Christim Hidон роденд?
  • Неодамнешно

Ноќна светлина за деца, бебе расадник батерија таванот девојки соstвездие Проектор за ламба, детска ламба, Bluetooth Sound Machine Timer

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедна ноќна светлина за дополнување за деца : Дали се плашите дека вашите деца играат или јадат батерии од детската ноќна светлина што сте ја купиле за неа? Ако да, изберете го овој проектор за ноќно светло за деца, безбедноста е бр Наполнете го проекторот на Starвездата од USB кабел, само наполнете го со поврзување со компјутер, банкарска банка и вашите деца можат безбедно да си играат со проекторот Starвезда. Bluetooth Musicial Star Projector For Girls : Дали вашето дете се плаши од темнината? Дали премногу се будите бебето кога се менува пелена со употреба на надземната светлина? Заспијте на релаксирачките и смирувачки топли меки светла, расадник Nightl Ight ви овозможува да ја изберете музиката приспивна со поврзување на Bluetooth за да им помогнете на бебињата да заспијат брзо и повеќе да не се грижат за борба со спиење!. WITH 6 SETS OF INTERCHANGEABLE FILMS : The "film" is easily to be installed and the lid have to be removed to use as a star night light projector for ceiling on wall and there are 6 sets of interchangeable films included, planets universe, zoo, Диносаурус, starsвезди, Божиќ и среќен роденден тема убаво за забавата или роденденската торта ја имаа на таванот. Исто така, постои и заштитна пластична обвивка што помага да се содржи светлината, добра за очите како бебешка ноќ за спиење. Rremote, како што се бела, топла или сина светлина и бледнее светло - три различни нивоа на осветленост. Роденденски Божиќни подароци за деца : Не можам да размислувам за што да купам за роденден, Божиќ или други специјални прилики? Земете го starвездениот проектор како роденденски Божиќни подароци за деца девојчиња 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 14 годишна возраст. Јас ќе ја придружувам во темнината ноќ и ќе ја донесам изненадување и романтично. Тоа е прекрасен starвезден проектор за да го стимулира детскиот или вашиот ум да погледне кон starвездата на Планетариум ноќе. И надминете ја плашината до темнината кога таа 1-2 години. Безбедна ноќна светлина за дополнување за деца : Дали се плашите дека вашите деца играат или јадат батерии од детската ноќна светлина што сте ја купиле за неа? Ако да, изберете го овој проектор за ноќно светло за деца, безбедноста е бр. Наполнете го проекторот на Starвездата од USB кабел, само наполнете го со поврзување со компјутер, банкарска банка и вашите деца можат безбедно да си играат со проекторот Starвезда. Bluetooth Musicial Star Projector For Girls : Дали вашето дете се плаши од темнината? Дали премногу се будите бебето кога се менува пелена со употреба на надземната светлина? Заспијте на релаксирачките и смирувачки топли меки светла, расадник Nightl Ight ви овозможува да ја изберете музиката приспивна со поврзување на Bluetooth за да им помогнете на бебињата да заспијат брзо и повеќе да не се грижат за борба со спиење!.