Јадаленд анодизиран алуминиумски компјутерски куќишта со палци 6#-32 големина на конец лесно зафат Свртете прецизно големи згрчени цврсти монтирани цврсти монтира?
  • Неодамнешно

Јадаленд анодизиран алуминиумски компјутерски куќишта со палци 6-32 големина на конец лесно зафат Свртете прецизно големи згрчени цврсти монтирани

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мазно навојување и прецизно ножење Големата ножечка глава е лесна за зафаќање. Покана за инсталација и расклопување : Само треба да се извртува со рака, без употреба на алатки, удобно и брзо. Цврст, анти-кора. Бојата е заситена и бојата не паѓа лесно. Корисно е за замена на стандардни завртки за куќишта, завртки за палецот, караж. Помогнете да го подобрите компјутерскиот компјутерски вграден. Производно се користи : Компјутерски случај, погоден за повеќето десктоп компјутери. Површината е анодизирана за да се спречи 'рѓа и корозија. Големина : 6#-32, популарни завртки, погодни за повеќето случаи. Материјал : Алуминиумска боја : Сребрена количина : 8 парчиња мазно навојување и прецизно ножење. Големата ножена глава е лесна за зафаќање. Само треба да се извртува со рака, без употреба на алатки, удобно и брзо. За замена на стандардни завртки за куќиште, палецот завртки, кафези.