Веб камера Со Микрофон-QY 1080p Full HD USB Камера, 30fps, Снимање Видео Со Широк Агол-Автоматска Корекција На Светлината-Приклучок &засилувач; Игра Камера За Лаптоп, Десктоп К?
  • Неодамнешно

Веб камера Со Микрофон-QY 1080p Full HD USB Камера, 30fps, Снимање Видео Со Широк Агол-Автоматска Корекција На Светлината-Приклучок &засилувач;

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Full HD ВИДЕО СНИМАЊЕ-Нашата веб камера поддржува видео снимање со висока дефиниција од 1080p и до 30fps за врвен квалитет на видеото Користете го за игри, конференции, разговори и стриминг. Широко ВИДНО ПОЛЕ - со визија до 110 степени, нашата компјутерска камера доловува поширока перспектива за вас и вашата позадина. Ова го прави идеален за демонстрации и презентации. Подобрен КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ - нашата веб камера микрофон користи технологија за поништување на бучава која го намалува амбиенталниот шум и го прави вашиот глас да звучи појасно. Направете вашиот глас јасно да се слушне дури и во бучни средини. Широк СПЕКТАР НА КОМПАТИБИЛНОСТ - нашата веб камера од 1080p е компатибилна со различни оперативни системи и платформи за видео разговор. Работи За MAC и WINDOWS OS, Како и Skype, Zoom и discord. Поставување без ВАЖНИЧЕНЕ-Нашата USB веб камера доаѓа со клип за да можете лесно да ја прикачите на статив или екранот на вашиот компјутер.