РУТУ 16 х1. 75/2. 125 и 12.5*1.75/2.125/2.25 Внатрешна Цевка Компатибилен Со Боб Шетач Гума Цевка Револуција SE/Про/Flex/SU/Ironman-Изработени Од Латекс Слободен Премиум Квалитет Бутил Гу?
  • Неодамнешно

РУТУ 16 х1. 75/2. 125 и 12.5*1.75/2.125/2.25 Внатрешна Цевка Компатибилен Со Боб Шетач Гума Цевка Револуција SE/Про/Flex/SU/Ironman-Изработени

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одговара На Различни Модели На Колички-Овие 16х1, 75/2, 125 внатрешниот комплет на цевки е компатибилен со модели на колички за џогирање Со Опрема на 3 тркала (и единечни и двојни колички), вклучувајќи Револуција НА Боб Менувачот СЕ, Боб Револуција На Менувачот Флекс, Боб Менувач Алтерреин Про, Боб Опрема Ајронман и Шетач Чекори Фитнес Шетач гуми Тешки Внатрешни Цевки-Направени од ом бутил гума нудат одлично задржување на воздухот .Карактеристика 45% повеќе содржина на гума, 4,8 х зголемена флексибилност и подебели странични ѕидови. Внатрешни Цевки Што Апсорбираат удари-Иако повеќето модели на колички, особено количките за џогер имаат свој систем за суспензија за да го заштитите вашето бебе од удари и испакнатини, удобноста сепак започнува од контактната точка до земјата : гумите. И што ги прави гумите удобни? Внатрешни цевки. Нашите внатрешни цевки се направени ОД 4x дебела бутил гума која има високи можности за апсорпција на удари за непречено возење на кој било терен. Безбедност Прво-ја дизајниравме оваа внатрешна цевка да биде доказ за експлозија. Кога и ако е пробиен, веднаш создава херметички заптивка за да спречи оштетување, уништување и повреда на бебето. Безбедно во секоја сезона или временска состојба. Ве Покривме-комплетот цевки за гуми вклучува : 2*16Х1, 75/2, 125 внатрешна цевка, 2 * капачиња за вентили, 1 * клуч за јадро На Вентилот.