Blulu 20 Парчиња Јасно Вшмукување Чаши Куки За Стакло 2.4 Инчен Еднократно Прозорец Вшмукување чаши 7 фунти Вакуум Вшмукување Куки Венец Закачалка Куки За Крпа Стакло П?
  • Неодамнешно

Blulu 20 Парчиња Јасно Вшмукување Чаши Куки За Стакло 2.4 Инчен Еднократно Прозорец Вшмукување чаши 7 фунти Вакуум Вшмукување

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : ќе добиете 20 парчиња куки за вшмукување чаши, доволни количини за да ги исполните вашите дневни или фестивалски употреби, исто така доволно за да ги споделите со вашите пријатели или семејства Сигурен материјал : оваа кука за чаши за повеќекратна употреба е изработена ОД ЕВА и нерѓосувачки челик, материјалот ЕВА е долготраен, не е лесен за пожолтување, нерѓосувачкиот челик е издржлив, не е лесен за кршење, ' рѓа, безбеден за употреба. Информации за големината : овие вакуумски куки за вшмукување се со дијаметар од околу 6 см/ 2,4 инчи, соодветна големина за да ги ставите на многу различни места; Овие куки за вшмукување се погодни за различни стилови на декорација. Лесен за употреба : можете да ја користите оваа вакуумска кука за вшмукување без да позајмувате други алатки, само треба јасно да го направите мазниот ѕид, малку влажна површината на ѕидот, а потоа ставете го задниот дел од куката на ѕидот директно. Соодветни места : нашите јасни куки за закачалки за венци одговараат на многу места, на пример, можете да ги користите во бањи, канцеларии, дневни соби, кујна, спална соба, читална, хотел, трговски центар и така натаму.