Лбизцасе Паричник Случај За Галакси А32 5Г,Самсунг А32 5Г Случај, Премиум Фолио Флип Кожен Капак[Кикстенд][Рачен Ремен][Џеб Со Патент][8 Кредитен Држач] За Самсунг Галак?
  • Неодамнешно

Лбизцасе Паричник Случај За Галакси А32 5Г,Самсунг А32 5Г Случај, Премиум Фолио Флип Кожен Капак[Кикстенд][Рачен Ремен][Џеб Со Патент][8 Кредитен

DEN 319.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 [СТИЛ И ЛУКСУЗ] : надворешноста на куќиштето ја карактеризира нашата мазна кожа од теле со врвен степен. Случајот одговара за [samsung Galaxy A32 5 G] модел кој комбинација на заштита и мода.[ СЕ-ВО-ЕДНО ТЕНОК ДИЗАЈН] : мекото куќиште од десната страна го држи телефонот безбедно со капакот во стилот на фолио што го штити од неизбежни испакнатини и удари. Левата страна вклучува 6 слотови за картички и џеб со патент затворен со магнет.[ЗАЧУДУВАЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ] : lbyzcase folio случај стил со 8 Картичка Слотови + 1 Пари Слот +1 Патент Џеб за полесно да се одржи многу кредитни картички,пари/пари/сметки, сметки, додека во движење/патување. [МАГНЕТНО ЗАТВОРАЊЕ И РЕМЕН за ЗГЛОБ] : еластично затворање и ремен за зглоб нуди цврста заштита заедно со простор за вашата основна ЛИЧНА КАРТА и кредитни картички и Телефон. Покрај тоа, ви дава удобен пристап до камерата на вашиот i Phone за да можете брзо да го снимите секој незаборавен момент.[KICKSTAND] : за љубителите на емисии и видеа, овој минималистички случај ви овозможува да го поставите телефонот во режим на пејзаж, каде и да сте.Безжично полнење компатибилен.Предлагаме да ја оставите размавта полуотворена кога вршите телефонски повик за да избегнете покривање на задниот микрофон. Дизајниран со 8 слотови за картички и џеб за практично складирање на основните картички и готовина, паричник и футрола во еден стил го прави добар придружник за секојдневниот живот и службеното патување. Одлично за заштита на вашиот i Phone од оштетување, истовремено минимизирајќи го вашето потпирање на традиционален паричник или чанта, нашата кутија за паричник е одлична за стилови на живот во движење кои ја ценат практичноста.