Апбим Шминка Организатор Пренослив Кармин Мулти-Мрежа Кутија За Складирање Флип Огледало Кутија Со Налепница Кармин Штанд За Бања Спална Соба Салон Кармин Органи?
  • Неодамнешно

Апбим Шминка Организатор Пренослив Кармин Мулти-Мрежа Кутија За Складирање Флип Огледало Кутија Со Налепница Кармин Штанд За Бања Спална

DEN 628.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатори На Шминка Козметичкиот организатор може да ви помогне многу добро да ја организирате вашата козметика, може да ви заштеди простор за шалтер и да ја одржува вашата плоча уредна и уредна. Може да се стави на комодата, масата, дневната соба, бирото, бањата итн. Тоа е добар избор за чување козметика и мали предмети. Исклучителен изглед, козметичка решетка за приказ на кармин со повеќе мрежи, кутија за складирање со голем капацитет, кармин за складирање.92 инч, организирајте го горниот дел од масата, можете да го прикажете шармот на кутијата за суета на која било плоча, комода или маса. Организаторите За шминкаможе лесно да ја исполни секоја декорација на просторијата, можете да ја ставите во спална соба, бања, соблекувална, ноќна маса, работна површина за комоди. Исто така идеален подарок за вашите пријатели, семејство и секој љубител на шминка.Име на производ : кутија за козметичко складирање материјал : пластика големина : 13.92 неприменлива сцена : комода, ноќна маса, работна површина, спална соба, бања, гардероба, канцеларија, работна маса, која било работна површина итн.Забелешка : Предметите различни од главниот производ прикажан на главната слика се само за демонстрација и не вклучуваат други ставки.