Ханабас 2 Комплети Налепници За Велигденско Зајаче Подароци Налепници За Запечатување Самолепливи Налепници За Завиткување Слатки Јајца Од Зајаче Пролет Налепни?
  • Неодамнешно

Ханабас 2 Комплети Налепници За Велигденско Зајаче Подароци Налепници За Запечатување Самолепливи Налепници За Завиткување

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Велигденскиот дизајн е прекрасен, рабовите се мазни, нема да ја повредат површината на мебелот, издржлив за употреба, долг век на траење велигден налепница етикета. Лесен за објавување и лесен за отстранување, практичен и издржлив, многу удобен за употреба. велигден налепница етикета. Моделот е креативен и љубов, тоа може да биде позадина ѕид декорација За велигден слика. велигден налепница етикета. Има класична велигденска шема, која е многу во согласност со среќната атмосфера На Велигден. велигден налепница етикета. Произведени со супериорни пвц материјали, практични и издржливи за долгорочна употреба. велигден налепница етикета. Опис 2 Комплети Налепници За Велигденско Зајаче Подароци Налепници За Запечатување Самолепливи Налепници За Завиткување Слатки Јајца Од Зајаче Пролетни Налепници За Пакување Подароци За Пликови За Завиткување Подароци Карактеристики - Боја : Како што Е Прикажано.