Лепак за магија за поправка на Woowsai, лепак за поправка на метал, лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за метал, лепак за поправ?
  • Неодамнешно

Лепак за магија за поправка на Woowsai, лепак за поправка на метал, лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Лепак за магија за поправка на Woowsai]-Развиена како алтернатива на заварувањето на факелот, лепак за поправка на магичен Воосаи обезбедува силни и долготрајни поправки на метали и повеќе други површини [Висок топлински лепак]-Поточно дизајнирајте епоксид отпорен на топлина, ги одржувате својствата на ИТ на покачена температура до 150 степени Celcius. [Долготрајната јачина на врската]-Лепак за поправка на Вооуаи Меџик формира силна и стабилна постојана врска, која треба да се користи за многу години. може да се обликува, прислушува, изшкурка и дупче во зависност од неговата цел. [Широка употреба]-Лепак за магија за поправка на Woowsai главно се користи за леење од железо и челик, дупки и пори на песок и полнење на дефекти на леење, како што се пукнатини. [Едноставно за употреба] : Постојано лепило се формира по мешањето, кое може да се обликува, претепа, поднесе, изшкурка и дупче по лекувањето. Има сооднос на мешање 1 : 1, 6 минути поставување и целосно лекување во рок од 4-6 часа. Пред да го користите лепак, исчистете и исушете ја површината и завршете ја работата во рок од 20 минути по мешањето.

Name:
Woowsai Magic Repair Glue
Capacity:
20/50g/100g
A - Gray mud-type paste:
B - White paste body:
Volume Ratio:
A
Full cure time:
12 hours (25 C)
Package include:
1Set * 20g/50g/100g Woowsai Magic Repair Glue:
Notes:
1.Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding:
2.If you have any after-sales problems, please feel free to contact us, we will be happy to help you solve them. :