Кузабе Ушни Приклучоци Bluetooth Слушалки За Работа, Безжични Слушалки За Вратот, Слушалки За Намалување На Бучавата Во Уво Со Микрофон И Контроли, Водоотпорни Слушалк?
  • Неодамнешно

Кузабе Ушни Приклучоци Bluetooth Слушалки За Работа, Безжични Слушалки За Вратот, Слушалки За Намалување На Бучавата Во Уво Со

DEN 591.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УДОБНИ СЛУШАЛКИ ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА БУЧАВА Tipsономски совети за уво во уво кои безбедно и цврсто одговараат на вашето уво. Три-слоеви силиконски совети за уво погодни за кожата помагаат да се обезбеди сигурно вклопување додека значително се намалува штетната бучава, што е корисно ако имате намера да ги носите и да уживате во музиката подолг период на работа. 20 ЧАСА ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА. Интегрираната вградена батерија со голем капацитет и алгоритам за мала потрошувачка на енергија гарантираат дека ќе можете да уживате во 20 часа непрекината музика со нашите безжични слушалки додека работите. Ушните приклучоци го блокираат амбиенталниот шум за да можете да пуштате музика цел ден во безбедност и удобност. БРЗО СПАРУВАЊЕ И СТАБИЛНА ВРСКА. Со најновата технологија Bluetooth 5.0, овие слушалки bluetooth со лента за вратот нудат побрзо спарување, подобар пренос на звук и постабилна врска на растојание до 33ft. Едноставно притиснете го копчето MFU и слушалките лесно ќе се поврзат со вашите i OS и android уреди. НЕЖЕН ЗВУК И ДОЛГОТРАЕН. Изграден со висококвалитетна бакарна жица и Јапонска звучна дијафрагма, звукот е нежен, а басот е цврст.