Анѓели 5 Пара Јапонски Дрвени Стапчиња За Јадење Керамички Садови Деца Стапчиња За Сечкање Детски Подарок Комплет Вилушка За Стапчиња За Јадење Комплет Кинески Ст?
  • Неодамнешно

Анѓели 5 Пара Јапонски Дрвени Стапчиња За Јадење Керамички Садови Деца Стапчиња За Сечкање Детски Подарок Комплет Вилушка За Стапчиња

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Синтетички Материјал ЈАПОНСКИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ за ГОТВЕЊЕ користат дрвени стапчиња за јадење За Повеќекратна Употреба, секоја вечера во Азиски стил, јапонска ноќ за суши, супа од тестенини, сад за ориз, жешко тенџере Во Кина, корејска СКАРА,. КИНЕСКИ СТАПЧИЊА за СЕЧКАЊЕ телото на стапчето за јадење е цврсто и издржливо, практично берење храна. СТАПЧЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА стапчињата за јадење имаат лесна тежина што е лесна за носење. Тоа е одлична идеја за патување. ТЕСТЕНИНИ стапчиња за ЈАДЕЊЕ користат Дрвени стапчиња за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. ЈАПОНСКИ СТАПЧИЊА Изработени од врвен материјал и фина изработка. Синтетички Материјал. ЈАПОНСКИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ за ГОТВЕЊЕ користат дрвени стапчиња за јадење За Повеќекратна Употреба, секоја вечера во Азиски стил, јапонска ноќ за суши, супа од тестенини, сад за ориз, жешко тенџере Во Кина, корејска СКАРА,. КИНЕСКИ СТАПЧИЊА за СЕЧКАЊЕ телото на стапчето за јадење е цврсто и издржливо, практично берење храна. СТАПЧЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА стапчињата за јадење имаат лесна тежина што е лесна за носење. Тоа е одлична идеја за патување. ТЕСТЕНИНИ стапчиња за ЈАДЕЊЕ користат Дрвени стапчиња за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. ЈАПОНСКИ СТАПЧИЊА Изработени од врвен материјал и фина изработка. Пакетот Вклучува 1 х кутија 5 пара Стапчиња За јадење Карактеристики-Материјал : Дрвени рачно изработени стапчиња за јадење. - Добар подарок за семејството и пријателите, стилски дизајн на печатење, ќе им се допадне оваа обука стапчиња за јадење.