Комплет за заземјување за статичка Нега Со Универзален Комплет За Прицврстување и Машки Кабел За Заземјување од 15' 1 мег, Адаптер За Приклучок За Приклучок За Банан?
  • Неодамнешно

Комплет за заземјување за статичка Нега Со Универзален Комплет За Прицврстување и Машки Кабел За Заземјување од 15' 1 мег, Адаптер За Приклучок

DEN 320.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗЛЕЗЕН АДАПТЕР : го Претвора стандардниот електричен штекер со три краци во универзална точка за заземјување за ремени за зглобови и друг хардвер за заземјување со приклучоци за банана ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : комплетот за прицврстување е инсталиран во подлогата со драјвер За завртки На главата На Филипс. Кабелот за заземјување се поврзува со тој прицврстувач и спротивниот крај е поврзан со централната завртка на штекерот. ДЕБЕЛИ ИЛИ ТЕНКИ ДУШЕЦИ : комплетот вклучува Универзален Комплет За Прицврстување што може да инсталира прицврстување или обетка од 10 мм во материјали со дебелина до 0,375 инчи. Доаѓа со Низок Профил Заеднички Кабел За Заземјување Кој се прилепува на подлогата и обезбедува два садови за приклучок од банана за заземјување на двајца оператори кои работат на станицата. МОБИЛЕН : излезниот адаптер е одличен додаток за заземјување/заземјување. Совршен за мобилни ситуации-многу е лесен за движење и удобен за инсталирање за да можете да се преселите во различни продажни места или локации по потреба. ДВОЈНА ПРОВЕРКА-Осигурајте се дека вашиот штекер е заземјен со тестирање со тестерот за излезно коло за да обезбедите активна врска со земјата. Комплетен комплет за инсталирање И заземјување на есп и антистатички душеци за маса според АНСИ ЕСД С2020. Комплетот вклучува Универзален Комплет За Прицврстување што може да инсталира прицврстување или обетка од 10 мм во материјали со дебелина до 0,375 инчи.