Организатор На Накит За Деца ТОЈАНДОНА Кутија За Завиткување Бонбони Декор За Кочија Од Тиква Златна Кутија За Бонбони Количка Од Тиква Масичка За Изложба Централ?
  • Неодамнешно

Организатор На Накит За Деца ТОЈАНДОНА Кутија За Завиткување Бонбони Декор За Кочија Од Тиква Златна Кутија За Бонбони Количка Од Тиква

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден и издржлив метален материјал, декорацијата на автомобилот од жолта тиква прави вашата кутија за подароци да изгледа уникатно Инспириран Кралскиот превоз, ексклузивен дизајн на, повеќе од 10 години искуство занаетчија рачно изработени. Одлично за забави на свадби, тушеви за бебиња, роденденски забави и други славенички прилики. свадба бонбони кутија. Прилагодена кутија за подароци од висока класа со златен изглед го истакнува луксузот на производот, многу погоден како подарок. Декорација На Кочија Од Тиква-држачите за бонбони се дизајнирани со убава и прекрасна форма на количка од тиква. Кафезите за бонбони За Ноќта на Вештерките ќе бидат совршени за украсување забави За Ноќта на Вештерките, создадете магична празнична атмосфера за вашите пријатели и семејство. Пакет Вклучувајќи 1* Кутија За Завиткување Бонбони.