Ноктите Вежба Битови Постави Керамички Ноктите Вежба Битови Постави 7 парчиња 3/32 инчен Дијамант Карбид Ноктите Вежба Малку За Отстранување На Акрилик Гел Нокти Ку?
  • Неодамнешно

Ноктите Вежба Битови Постави Керамички Ноктите Вежба Битови Постави 7 парчиња 3/32 инчен Дијамант Карбид Ноктите Вежба Малку За Отстранување

DEN 499.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АПЛИКАЦИЈА : Совршен За отстранување на ноктите, секој вишок прашина и кожа околу ноктевата плоча, дизајниран за создавање усна од мртва кутикула со цел подобро отстранување на мртвата кожа, исто така се користи за чистење и совршена по нанесувањето на производот МУЛТИ-ФУНКЦИИ ЕФИЛ НОКТИТЕ БИТОВИ : Вежба малку се идеални ноктите уметност алатки остварување на различни професионални работни места како што се резба, мелење, острење, брусење, полирање и така натаму. Погоден за природни нокти и сите гел нокти како што се гел лак, поли гел за нокти, натопи во прав, гел за продолжување на ноктите, одлични алатки вредност за парите. Професионален маникир за почетник. ЗАШТЕДЕТЕ ВРЕМЕ и ПАРИ : датотеките за Нокти се совпаѓаат со повеќето машини за вежбање Нокти, нема да закажете состанок со продавницата за маникир однапред. Уште повеќе, можете ДА ЈА направите вашата уметност за нокти, и исто како да носите салон за нокти дома. Висококвалитетни и ИЗДРЖЛИВИ : комплетите за дупчалки за Нокти се изработени од супериорен материјал кој е издржлив и тешко се носи.