100 Пакувања Проѕирни Пластични Чаши За Мартини 2оз Коктел Очила За Еднократна Употреба Мини Чаши За Десерти Стрелачки Чаши За Забави Свадбени Настани, Коктели Заба?
  • Неодамнешно

100 Пакувања Проѕирни Пластични Чаши За Мартини 2оз Коктел Очила За Еднократна Употреба Мини Чаши За Десерти Стрелачки Чаши За Забави

DEN 655.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сигурен За Употреба : стаклото за чаши за десерт е изработено од безбеден пластичен материјал, сигурен и еднократно, и не е лесно да се деформира или скрши, лесен за носење и без необичен мирис, што е попогодно за употреба Деликатни Чаши За мартини : нашите чаши за пиење мартини се дизајнирани во елегантен изглед и внимателно изработени, и доволно е густа за да ги дупчи вашите пијалоци, што ќе биде убав додаток за вашите маси, додавајќи поелегантен допир, исто така, ви овозможува целосно да уживате во времето за јадење. Мал Капацитет : капацитетот на очилата маргарита за еднократна употреба е прибл. 2 мл, погоден за разни пијалоци и десерти, како што се мартини, вотка, џин, коктели, сладолед, мус и пудинг, итн., што ве тера целосно да уживате во вкусот. Разновидни Апликации : пакетот доаѓа со 100 парчиња чаши за коктели за еднократна употреба, и тие се наредени за да не заземаат премногу простор, разноврсни за забави во базен, празници, годишнини, свадби, туш за бебиња, невестински туш, што ќе биде убав додаток за вашите забави. Лесен За Употреба : дизајнот на стеблото ги прави нашите чаши за мартини полесни за држење и можат убаво да стојат без никаква поддршка, мали и елегантни, што е погодно за пиење; транспарентниот дизајн исто така ве тера јасно да ги видите пијалоците. Карактеристики : можете да ги испратите нашите пластични очила за мартини како практични подароци на вашите пријатели, колеги, соседи или други луѓе, што ќе им биде корисен подарок, добро подобрувајќи ја вашата блиска врска со нив.