Тулоби 6+1 Парчиња Триаголник Мек Велур Во Прав Издувам Шминка За Лице Со Четки за Шминка со Двојна завршница.За Лабава Контура На Прав Во Прав, Под Очите И Аглите, Бл?
  • Неодамнешно

Тулоби 6+1 Парчиња Триаголник Мек Велур Во Прав Издувам Шминка За Лице Со Четки за Шминка со Двојна завршница.За Лабава Контура На

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

① Соодветни За Вашите Барања : Во Пакувањето Има Вкупно 6 Парчиња Црни Пудри И 1 Парче Двојна Четка За Подлога Ќе Посакате Доволно За Да Ја Исполните Вашата Дневна Шминка ●Ourономски Дизајн ● Нашата Пудра Издувам Е Всушност Дизајнирана Со Стил На Триаголник И Круг, Кога Ќе Ја Ставите Основата На Образите и Челото,Можете Да Ја Користите Тркалезната Страна, Кога Ќе Ставите Подлога На Окото, Можете Да Ја Изберете Страната На Триаголникот и нема Да Мора Да Се Грижите За Нерамна Шминка. ●Совршена Четка За Шминка} четката за шминка има дизајн со двојна завршница со четка за коректор на едниот крај за да го измеша вашиот омилен коректор И четка за подлога на другиот крај за да ги измазне и измеша вашите омилени течности, креми и темели. Изгледајте сјајно со нашата четка за шминка за тен, која обезбедува лесна,покриеност со сите ваши омилени формули за хидриран, свеж тен.оваа четка со двојна завршница има екстра долги влакна што нема да пролеваат. ●Удобен И Мек Материјал ● Оваа Влажна И Сува Шминка Со Двојна Употреба Е Изработена од Материјал Од Велур Влакна,Мека На Допир, Природна,Па Дури и Шминка, Нема Да Направи Вашата Кожа Да Се Чувствува Непријатно, Таа Делува како Бариера Против Кожата.