ЈАРДВЕ Чаши За Вино Во Форма На Срце Чаши За Коктел Чаши За Мартини Во Облик На Срце Украсни Чаши За Пијалоци Чаши За Вино Чист Пехар За Шампањ За Свадба Ктв Бар Ноќн?
  • Неодамнешно

ЈАРДВЕ Чаши За Вино Во Форма На Срце Чаши За Коктел Чаши За Мартини Во Облик На Срце Украсни Чаши За Пијалоци Чаши За Вино Чист Пехар

DEN 343.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чашата за вино е силна и издржлива и може да се користи за домови и забави Не само што можете да ги чувате вашите пијалоци, туку и да обезбедите убава декорација за секоја маса во забавата. Дебелиот и издржлив стаклен материјал е многу безбеден и еколошки. Има широк спектар на употреба, можете сами да ја користите или да ја подарите на вашите пријатели. Може да се користи во многу прилики, Како Што Се Денот На Вљубените и Денот на Благодарноста. Опис дали сеуште барате креативни и убави чаши за вино за чување вино? Овде, ова креативно црвено вино во форма на срце е изработено од висококвалитетен стаклен материјал, кој е безбеден и издржлив. Мазната површина и креативниот дизајн прават да се чувствувате поудобно. Карактеристики-Боја : Транспарентна.- Материјал : Стакло. Пакет, Вклучувајќи 1 х вино стакло.