Козметичка Торба Со Јоколаин Мрежа со Рачка 4 парчиња Најлонски Торбички Со Моливи Со Патент Висечка Тоалетна Торба За Чанта, Кабли, Организатор На Полначи, Брзо Су?
  • Неодамнешно

Козметичка Торба Со Јоколаин Мрежа со Рачка 4 парчиња Најлонски Торбички Со Моливи Со Патент Висечка Тоалетна Торба За Чанта,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●4 Големини Мрежести Кеси со Патент ● ви обезбедуваме 4 големини на мрежеста кутија за моливи за да ги задоволите вашите различни потреби Големина С (А6 : 6, 3х4, 7ин), М( Б6 : 8, 2х6, 3ин), Л (А5 : 9, 4х8, 2ин), Димензија На Правоаголник (8, 2х2, 4х1, 9ин). ●Практичен и Цврст за употреба е направен Од силен најлонски материјал, цврст и флексибилен, не е лесен за разградување и избледување. Отворањето и затворањето на мрежестата козметичка кеса може да се користи за повеќе намени според вашите потреби, може да ви обезбеди долго време на употреба. ●Повеќенаменска Мрежеста Торбичка● овие мрежести торбички со патент може да се користат како торба за организатор на канцелариски материјали, торба за шминка, козметичка торбичка за чанта, торба за пари, торба за организатор на патувања, торби ЗА тоалети,3с складирање итн. ●Лесен За Носење И Видлива Мрежа● Висококвалитетен мазен дизајн на патент со рачка за носење што е лесна за носење насекаде. Лесно може да се стави во училишна торба или чанта. Мрежен материјал, лесен, видете низ торбата и лесно пронајдете предмети.