Clawsoff 300 пакувања 3oz чаши за хартија, чаши за бања за еднократна употреба, чаши за миење на устата за миење садови, мали чаши 3 мл, мини чаши за хартија за барт, забави, и?
  • Неодамнешно

Clawsoff 300 пакувања 3oz чаши за хартија, чаши за бања за еднократна употреба, чаши за миење на устата за миење садови, мали чаши

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Цврст и издржлив】 : Обезбедено од валана раб за цврстина и јачина спречува деформирање или кинење, а подебелиот од wallидот на хартијата го прави одличен избор за ладно или топло и е докажано 【Безбедно и здраво】 : Совршено за ладни или топли пијалоци. Сопствените чаши за еднократна употреба се изработени од безбедносна хартија за храна, што е повеќе еколошки и одлична алтернатива на традиционалната пластика и може да се отфрли директно по употреба. 【Одлична вредност】 : чаши за хартија за еднократна употреба на вратоврска. 300 пакувања 3 мл чаши за хартија. Тие се одлични за медицина, миење на устата, закуски, исплакнување на бања, мешање на бои и многу повеќе. Неограничена употреба на чекање да откриете. 【Уникатен дизајн】 : висококвалитетниот здрав 3 мл мали хартиени чаши има карактеристичен цветен дизајн. Што е поубаво и практично од обичните чаши за еднократна употреба. Малата големина ви овозможува да поставите малку преку мијалникот за бања, така што гостите можат да ги исплакнат устата после вечерата. 【Лесен за употреба】 : Тоа е стабилно за лесно носење и складирање.