Притиснете на ноктите кратки гламеримски лажни нокти со лепак за нокти, бели црни starsвезди овални лажни нокти со летен дизајн, лепак на гел за нокти за жени, еднокра?
  • Неодамнешно

Притиснете на ноктите кратки гламеримски лажни нокти со лепак за нокти, бели црни starsвезди овални лажни нокти со летен дизајн,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✨ 【Секое расположение, секој момент】 црна starвезда и месечина сјај-целото ноќно небо сјае на вашите прсти со огромното опсег на ноќното небо и пенливи starsвезди! Црниот печат на ноктите среден долг префект за вinesубените, свадба, празник, дневно, забава, невеста, нова година ✨ 【Кажете му збогум на Nail Polish】 glamermaid new Generation Press-on Manicure. Овие лажни нокти се подготвени да носат, без лак за нокти, УВ ламба и време на сушење, можете да добиете мани за квалитет на салонот за неколку минути дома. Заштедете си патување со 2 часа во салонот и до 60 долари. ✨ 【Неверојатен финиш на гел】 1. Двоен структуриран дизајн : Повеќе подебел на прстот за супер издржливо и никогаш не се разделува; Потенка во кутикулата за беспрекорен изглед и природен изглед одговара. Рачен третман на гел за четки на површината на ноктите, постигнување вистински сјај на гел, без полски, никогаш не избледени. ✨ 【Долготрајно потенок на кутикулата за лесен изглед и природен изглед одговара. Рачен третман на гел за четки на површината на ноктите, постигнување вистински сјај на гел, без полски, никогаш не избледени. ✨ 【Долготрајни и безбедни】 Овие нокти за печатот што можат да се користат за еднократно до 2 недели со нормална нега, користете лепак ќе трае подолго. Glamermaide целосна покривка Лажните нокти се изработени од високо квалитетен ABS материјал, безбеден на природни нокти и отстранувањето е без проблеми, мора да бидат одлични опции за домашен маникир и итно закажување!. ✨ 【Што добивате?】 24 парчиња лажни нокти со дизајн во 12 различни големини, табулатори со лепило од 48 парчиња, подлога за подлога, мини -датотека, стап за кутикули. Без оглед на големината или ширината на ноктите, можете да изберете најсоодветни лажни нокти за себе.