Театоз Дупчалка За Нокти Рамна Глава, Електрична Датотека За Нокти Со Големо Буре 3/32-инчен Стебло, Алатка За Нокти, Дупчалки Од Волфрам Карбид За Отстранување На Ге?
  • Неодамнешно

Театоз Дупчалка За Нокти Рамна Глава, Електрична Датотека За Нокти Со Големо Буре 3/32-инчен Стебло, Алатка За Нокти, Дупчалки Од Волфрам

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УНИВЕРЗАЛНА; дупчалка за Нокти може да користи поправка со стандардна големина на вратило од десната лева рака со која било електрична е-датотека ОСТРЕЊЕ; висок карбид волфрам материјал помогне отстранување гел лак акрилик натопи прав брзо. ПОГОДНОСТ; Нашата вежба малку може да се користи за маникир педикир вистински ноктите и лажни ноктите. БЕЗБЕДНОСТ; голем дизајн на заб избегнувајќи изгорување на ноктот при трчање со голема брзина. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО; Нашата дупчалка за нокти е загарантирана 30 дневни пари назад од нашето производство. УНИВЕРЗАЛНА; дупчалка за Нокти може да користи поправка со стандардна големина на вратило од десната лева рака со која било електрична е-датотека. ОСТРЕЊЕ; висок карбид волфрам материјал помогне отстранување гел лак акрилик натопи прав брзо. ПОГОДНОСТ; Нашата вежба малку може да се користи за маникир педикир вистински ноктите и лажни ноктите. БЕЗБЕДНОСТ; голем дизајн на заб избегнувајќи изгорување на ноктот при трчање со голема брзина. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО; Нашата дупчалка за нокти е загарантирана 30 дневни пари назад од нашето производство. Во Театоз, ние сме специјализирани за создавање алатка за нокти што ви го олеснува животот и ви овозможува да додадете модерен допир на вашите нокти без никакви проблеми.