К&засилувач;М Kénig &засилувач; Mayer 19783.100.55 Десктоп Камера Штанд | Стабилна И Преклоплива Камера Статив И Веб Камера Стојат За Монтирање Опрема До 2.204 фунти | 1/4 Конекциј?
  • Неодамнешно

К&засилувач;М Kénig &засилувач; Mayer 19783.100.55 Десктоп Камера Штанд | Стабилна И Преклоплива Камера Статив И Веб Камера

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн-универзалната монтажа на маса 19783 е за компактни камери, веб камери, рекордери, мини проектори итн, со што вашиот уред може да биде поставен нежно и удобно управуван. Посебна карактеристика : погоден за снимање компактни камери и рекордери од сите видови со конец за поврзување од 1/4 инчи. Флексибилниот топчест спој овозможува ротација и навалување по желба. Материјал-цврстата конструкција е изработена од челик обложен со прав. Висококвалитетниот статив обезбедува идеална стабилност. За уреди до 1 кг, со само 0,19 кг. Димензии-висината е 11,8 см. Стоечките димензии на стативот се со дијаметар од 24 см. Кога се преклопени, стапалата се претвораат во корисен стисок - идеален за флексибилна употреба на стриминг. Кониг и Мејер-Од 1949 година произведуваме музички штандови, штандови за микрофони и инструменти, стативи за звучници и додатоци за музичари Во Германија. Од Вертхајм во светот : "Музиката е она за што се залагаме". Дизајн-универзалната монтажа на маса 19783 е за компактни камери, веб камери, рекордери, мини проектори итн., со што вашиот уред може да биде поставен нежно и удобно управуван. Посебна карактеристика : погоден за снимање компактни камери и рекордери од сите видови со конец за поврзување од 1/4 инчи.