Geuuki Style Metal Sign Farm Girl, само сензорита која ја сака мексиканската култура метал смешен лимен знак бар кафе дома кујна соба уметност wallидна плакета подарок на отворено ?
  • Неодамнешно

Geuuki Style Metal Sign Farm Girl, само сензорита која ја сака мексиканската култура метал смешен лимен знак бар кафе дома кујна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Применливи сценарија? Овие гроздобер слики со лимен wallидови се совршена wallидна декорација за решетки, гаражи, трпезарии, спални соби, дневни соби или канцеларии за да го покажете вашиот уникатен вкус и да додадете боја во вашиот живот ? Упатства за перење? Не се мијат, се препорачува редовно да се брише чисто. ? Специјална белешка? Податоците за оваа големина се должат на различни методи за мерење, а грешката во рамките на 12 см е нормален феномен. ? Потсетник? Ефектот на прикажување на сликата е само за референца, конечниот ефект ќе преовладува во натура! Поради објективни фактори, како што се производство на серии, машини и опрема, тешко е да се избегнат или ќе има грешки како што е мала хроматска аберација, позиција и големина, а горенаведените проблеми се сите нормални феномени.