Нето игралиште за игралишта Ouyoxi, 6мм безбедносни мрежи карго јаже со тешка заштита од дрво, заштита од дрва за јаже, занишано најлонско јаже балкон балистер заштитн?
  • Неодамнешно

Нето игралиште за игралишта Ouyoxi, 6мм безбедносни мрежи карго јаже со тешка заштита од дрво, заштита од дрва за јаже, занишано најлонско јаже

DEN 9631.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Игралиште за искачување рамка Нето материјал : Полиамид влакна со висока јачина, еластично проширлива способност на мали, отпорни на временски услови, отпорни на абење, долг животен век, сончање , еколошки, силен здрав и траен ● Надворешно искачување на карго нето -големина : Растојание од мрежа : 6cm / 0,19ft; Дијаметар на јажето : 6mm / 0,019ft, должина*Ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратна големина, може да се користи за искачување на возрасни / искачување на децата / безбедна заштита, поддршка за прилагодување. ● Заштита за деца за деца : По нашето тестирање, безбедносната мрежа не е лесна за пробивање, може да се користи за скали, балкон, прозорец, огради, миленичиња, за да ги заштитите вашите деца домашни миленици или да се користат за камиони за да спречите пад на товар. И, можете да го користите за градина, огради на отворено, градинки за заштита итн. ● Професионална мрежа : Имаме професионални машини за безбедносни мрежи. Заштитната мрежа е ткаена од три нишки јаже, секое влакно е многу силно. Јазолот е силен, го ублажува капацитетот на лежиштето. Нето јажето и решетката се униформни, а страничното јаже е засилено, што може да игра подобар заштитен ефект. ● Ве молиме, набавете се според вашите вистински потреби. Имаме која било друга големина (дијаметар на јажето, мрежа, должина * ширина) јаже мрежа, поддршка за прилагодување. Доколку имате какви било прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас. ● Игралиште за искачување рамка Нето материјал : Полиамид влакна со висока јачина, еластично проширлива способност на мали, отпорни на временски услови, отпорни на абење, долг животен век, сончање , еколошки, силен здрав и траен. ● Надворешно искачување на карго нето -големина : Растојание од мрежа : 6cm / 0,19ft; Дијаметар на јажето : 6mm / 0,019ft, должина*Ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратна големина, може да се користи за искачување на возрасни / искачување на децата / безбедна заштита, поддршка за прилагодување. ● Заштита за деца за деца : По нашето тестирање, безбедносната мрежа не е лесна за пробивање, може да се користи за скали, балкон, прозорец, огради, миленичиња, за да ги заштитите вашите деца домашни миленици или да се користат за камиони за да спречите пад на товар. И, можете да го користите за градина, огради на отворено, градинки за заштита итн. ● Професионална мрежа : Имаме професионални машини за безбедносни мрежи. Заштитната мрежа е ткаена од три нишки јаже, секое влакно е многу силно. Јазолот е силен, го ублажува капацитетот на лежиштето. Нето јажето и решетката се униформни, а страничното јаже е засилено, што може да игра подобар заштитен ефект.

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
6mm/0,019 ft;
Pore Diameter:
6cm/0.19ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
When your kids' safety is at stake, you don't play around. That's why you'll appreciate this climbing rope ladder . Suitable for outdoor & indoor use, it gives your youngsters countless hours of active fun & healthy exercise.:
Best of All, It's Far Stronger Than Any Other Children's Climbing Rope We've Seen:
So, you can let your kids play to their hearts' content, knowing they're safe & secure.:
Rope Netting Climbing Multi-use:
balcony railing stairs safety banister stair balconies patio protection decoration; site fence; isolation truck cargo cover.
Notes:
* If you are satisfied with our products, please leave your real feedback.:
* Manual measurement, there may be 1-3cm error, please refer to the actual product.:
* Due to display effects and other factors, th :