Гумбол Машина Со Стенд-Жолта Дома Вендинг Машина Пакет со 5 Фунти Гуми За Џвакање-Меур Гума За Џвакање Машина За Деца - Монета Гумбол Машина-Комерцијални Гуми За Џва?
  • Неодамнешно

Гумбол Машина Со Стенд-Жолта Дома Вендинг Машина Пакет со 5 Фунти Гуми За Џвакање-Меур Гума За Џвакање Машина За Деца - Монета Гумбол

DEN 300.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучена е кутија за џвакање од 5 килограми за машина за џвакање Вендинг гумбол машина доаѓа со штанд. Оваа автоматска машина за џвакање не бара склопување. Гумбол машина за деца продава 1" гуми за џвакање, жив топки, 1. Меур гума за џвакање максималниот капацитет е 1000 гуми за џвакање, 450 живи топки. Машината за гуми за џвакање може да собере до 315 капсули. Машината за џвакање за деца е 17 инчи во висина, ширина и длабочина се 8,7 инчи. Висина на држачот за џвакање-28 инчи. Машината за џвакање со меурчиња е прилично мала тежина, со димензии само 4,4 килограми. Меур гума за џвакање машина за деца прифаќа 1 американски квартал или 1 канадски квартал. За претворање на оваа домашна автомат во режим на слободно вртење, контактирајте не за сите потребни упатства. Плоштадот банка вендинг машини е направен од поликарбонат отпорен на кршење. Машините за џвакање имаат механизам за монети од сите метали, пластичен капак и основа и клуч и заклучување отпорни на вандали. Оваа жолта машина за џвакање е совршен подарок за домашна автомат за деца. Децата многу се забавуваат и возбудуваат додека се обидуваат побрзо да добијат гуми за џвакање од банката за машини за џвакање. Гума за џвакање топки за деца машина ќе биде неверојатно како роденденски подарок премногу.Барате идеи за божиќни подароци? Ништо не ги победува автоматите за деца-тоа е крајниот подарок за да ги направите среќни! Не пропуштајте ја шансата да купите една од најпопуларните машини за џвакање. Меур гуми за џвакање машина е постојан извор на радост, среќа и забава.Машината за џвакање за деца работи одлично како банка за џвакање-само земете монети кога е полна. Докажано е дека е ефикасна алатка за учење на децата како да заштедат пари. Сакате да го претворите во режим на слободно вртење? Кажете ни и ние ќе ви испратиме инструкции.